Flip Franssen

Monsterfiles van Kempen naar Antwerpen: bestelwagen rijdt in op vrachtwagen

Op de autosnelwegen vanuit de Kempen naar Antwerpen staan er monsterfiles van anderhalf uur. Dat komt door een ongeval op de E313 ter hoogte van Wommelgem in de richting van de Antwerpse ring. Daar is een bestelwagen ingereden op een vrachtwagen. De weg is opnieuw vrij.

Er staan gigantisch lange files vanuit de Kempen richting Antwerpen door een ongeval op de E313, ter hoogte van Wommelgem, in de richting van de Antwerpse ring. Een bestelwagen reed in op een vrachtwagen. Er zijn geen gewonden, maar de twee voertuigen moeten wel getakeld worden.

Ter hoogte van het ongeval waren er twee rijstroken versperd en dat zorgde voor veel hinder. Vanaf Herentals-West stonden zelfs files van bijna twee uur. Rond 8 uur was de weg ter hoogte van Wommelgem opnieuw vrij en kon het verkeer over drie rijstroken rijden.

Meest gelezen