Politie vindt 2 prostituees bij inval in illegaal bordeel in Ravels

De politie heeft 2 prostituees gevonden bij een inval in een woning in Ravels. Eén van hen verbleef illegaal in het land. Er is geen vergunning om de woning uit te baten als bordeel. Tijdens de inval waren er geen klanten. Ook de zaakvoerder was afwezig.

De politiezone Kempen Noord-Oost heeft woensdag een huiszoeking gedaan in een woning aan de Grote Baan in Ravels. Er waren vermoedens dat er een bordeel werd uitgebaat zonder vergunning.

In de woning werden twee Colombiaanse prostituees aangetroffen. Eén van hen had geen verblijfsdocumenten voor ons land. Ze werd overgedragen aan de Dienst Vreemdelingenzaken. Klanten waren er op het moment van de inval niet. Ook de zaakvoerder was nergens te bespeuren. Het onderzoek van de politie loopt nog voort.

Meest gelezen