Sportoase sluit waterglijbanen en wellness in Hallebad overdag om kosten te besparen, maar verhoogt tarieven niet

Het zwembad Hallebad opent vanaf nu in de week de glijbanen, recreatiebaden en de wellness pas in de namiddag. Uitbater Sportoase slaat voorlopig de tarieven van het zwembad in Halle niet op, ondanks de stijgende energie- en personeelskosten.

De tarieven voor een zwembeurt in de Sportoase in Halle slaan voorlopig niet op. Ondanks de stijgende energie- en personeelskosten. Ze nemen wel andere maatregelen. Zo zal het recreatieve gedeelte zoals de glijbanen en de wellness pas later openen. “Meer dan 90% van onze bezoekers maakt pas op latere momenten gebruik van het recreatieve gedeelte. Op deze manier hoeven we geen extra kosten door te rekenen”, vertelt Michaël Schouwaerts, algemeen directeur van Groep Sportoase. 

De glijbanen en ontspanningsruimtes in de wellness openen nu vanaf 16.00 op weekdagen en vanaf 13.00 uur op woensdag. In de weekends verandert niets. 

Meest gelezen