Koffiebar van "Gouden Schoen" Simon Mignolet en broer Wouter in Sint-Truiden serveert gouden chocolademelk

In de koffiebar van doelman Simon Mignolet en zijn broer Wouter in Sint-Truiden kan je binnenkort gouden chocolademelk bestellen. Gisteravond viel de doelman van Club Brugge twee keer in de prijzen op het Gala van de Gouden Schoen. Radio 2-reporter Margaux van de regio ging op de koffie bij zijn broer Wouter in Twenty Two Coffee.

Margaux Bogaert is Margaux van de regio. Ze gaat elke ochtend op pad voor Goeiemorgen Morgen! op Radio2, op zoek naar verhalen uit jouw streek. Heb jij groot of klein nieuws voor Margaux? Laat het ons weten!

Het is met kleine ogen dat Wouter Mignolet vanochtend de koffiebar opent. “Ik heb weinig geslapen, we waren maar rond 5 uur thuis. Het was een mooi feestje gisteren. Er is goed gedanst geweest, ook door de Club Brugge-clan.”

Grote ontlading

En terecht, want Simon Mignolet haalde gisteren de Gouden Schoen binnen en werd voor de vijfde keer Doelman Van Het jaar. “De familie is enorm fier, maar het moet wel nog doordringen. Ik denk dat we pas de komende dagen zullen beseffen wat Simon heeft klaargespeeld.”

De ontlading was ook groot bij de doelman van Club Brugge zelf. “Er viel een last van zijn schouders. De druk werd enorm opgevoerd in de media en dan moet je het als topfavoriet wel waarmaken.”

BEKIJK - Wouter Mignolet over de Gouden Schoen van zijn broer:

Videospeler inladen...

Gouden chocomelk

Een ‘Mignolatté’ is al verkrijgbaar bij de koffiebar. Daar komt snel nog iets anders bij: “We werken aan een chocolademelk met gouden chocoladeparels. We verwachten de komende dagen een grote drukte. We hebben een grote aanhang van cliënteel, die zullen allemaal langs willen komen om proficiat te zeggen.”

Meest gelezen