Foto: Radio2

Bestelwagen botst op vangrail en belandt op zijkant op N16 in Puurs-Sint-Amands

In Puurs-Sint-Amands is een bestelwagen op zijn zijkant beland toen die op een betonnen vangrail botste op de N16 in de richting van Willebroek. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Novartis, een farmaceutisch bedrijf. De bestuurder is gewond naar het ziekenhuis gebracht. 

Op de Rijksweg (N16) in Puurs-Sint-Amands is rond 5.10 uur een ongeval gebeurd in de richting van Willebroek. Een bestelwagen botste er op de betonnen vangrail en belandde daarna op zijn zijkant. Het ongeval gebeurde tussen de N16 en de afrit, in de buurt van het farmaceutisch bedrijf Novartis. De bestuurder reed ook een verkeersbord omver.

De brandweer moest de bestuurder bevrijden via het dak van de gekantelde bestelwagen. De bestuurder is gewond naar het ziekenhuis van Rumst gebracht, maar was nog bij bewustzijn. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is nog niet geweten. 

Momenteel is de N16 in de richting van Willebroek versperd. Het verkeer kan via de afrit naar de rotonde rijden om daarna de oprit naar de N16 te nemen. De brandweer reinigt de rijbaan. 

Foto: Radio2

Meest gelezen