Dimitri Vegas en Like Mike zijn ook weer van de partij.
RUTGER GEERLING

Belgische tickets voor Tomorrowland meteen uitverkocht, festival lost namen van alle dj's die er gaan optreden

De voor het Belgische publiek voorbehouden tickets voor Tomorrowland 2023 zijn uitverkocht. "Die waren op 20 minuten de deur uit", laat de organisatie weten. Vanavond start de internationale voorverkoop. De organisatie heeft ook de namen gelost van de artiesten dit jaar op het podium zullen staan in De Schorre in Boom. 

Tomorrowland telde vorig jaar nog uitzonderlijk drie weekends om te kunnen herstellen van de afgelastingen door de coronacrisis in 2020 en 2021. Dit jaar gaat het festival weer twee weekends door: van 21 tot 23 juli en van 28 tot 30 juli.

Zoals gebruikelijk reserveert Tomorrowland de helft van de tickets voor Belgische bezoekers en mensen uit de omliggende gemeenten. Dat gaat om zowat 200.000 tickets gespreid over de twee weekends en zowel dag- als combitickets. Die waren vanochtend heel snel de deur uit. Belgische fans die naast een ticket grepen, kunnen ook nog deelnemen aan de internationale verkoop vanavond en volgende week zaterdag.

Volledige line-up is bekend

Op de 17e editie van Tomorrowland zullen meer dan 600 dj’s optreden op 14 verschillende podia tijdens twee festivalweekends. Uiteraard mogen de huis-dj’s Dimitri Vegas & Like Mike niet ontbreken. Andere gerenommeerde namen zijn: Afrojack, Amelie Lens, Armin van Buuren, Lost Frequencies, Netsky, Paul Kalkbrenner, Steve Aoki, Tiësto en Yves Deruyter.

De Belgische dj Amelie Lens

Op de affiche staan ook veel vrouwelijk artiesten. Onder meer de Belgische dj’s Amber Broos, Mandy, MATTN, maar ook internationale namen als de Braziliaanse ANNA, de Sloveense Brina Knauss, de Turkse Carlita, de Australische tweelingzussen NERVO, de Ierse CICI en het Oekraïense talent Korolova.

De organisatoren kijken ook uit naar de komst van de Zuid-Afrikaanse artiest en Grammy Award-winnaar Black Coffee, de soloset van Like Mike en het optreden van de voormalige NBA-vedette Shaquille O’Neal als DJ Diesel. 

De Australische tweelingzussen NERVO

Meest gelezen