Foto Marnik Aerts

Lichaamsresten gevonden in kelder van flatgebouw in Deurne, moordonderzoek geopend

In de kelder van een appartementsgebouw in de Bisschoppenhoflaan in Deurne zijn gisteravond lichaamsresten aangetroffen. Het Antwerpse parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor moord.

De politie kwam gisteravond rond 20 uur ter plaatse aan het gebouw met tien appartementen en een handelszaak, en stelde een veiligheidszone in. De ingang werd afgeschermd. Ook vuilzakken en een koffer die op de stoep stonden, verdwenen achter een zeil. Dat melden de kranten Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws. 

Het parket bevestigt aan onze redactie dat er lichaamsresten gevonden zijn en heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor moord. Die kwam ter plaatse. Ook het gerechtelijk labo en de wetsdokter zijn ter plaatse gegaan om de nodige vaststellingen te doen, vertelt Lieselotte Claessens van het Antwerpse parket. Meer details zijn niet vrijgegeven, in het belang van het onderzoek.

In de kelderverdieping zouden volgens buurtbewoners wel vaker ongewenste gasten komen, zoals daklozen en druggebruikers. De kelder is zowat honderd meter lang, onderverdeeld in kleine, afgesloten ruimtes.

Meest gelezen