Foto: Radio2

Levenloos lichaam van vermiste sluiswachter (53) gevonden in Albertkanaal

In Merksem is tijdens een zoekactie het lichaam gevonden van een vermiste sluiswachter van 53. Dat bevestigt het Antwerpse parket. Het lichaam lag in het Albertkanaal. De omstandigheden van het overlijden worden onderzocht.

In Merksem is zondag tijdens een zoekactie het lichaam gevonden van een vermiste sluiswachter van het havengebied. Dat bevestigt het Antwerpse parket. Het lichaam van de man van 53 werd gevonden in het Albertkanaal. De omstandigheden van het overlijden worden nog onderzocht.

De man verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag na een receptie in Antwerpen. Het laatste spoor leidde naar de Vaartkaai in Merksem, bij het Albertkanaal. Dat ligt op de route die de man moest nemen om naar huis te fietsen.

Foto: Radio2

Meest gelezen