Lisa Loring, de allereerste Wednesday Addams, overleden op 64-jarige leeftijd

Lisa Loring, de actrice die als allereerste de rol van Wednesday Addams speelde, is op 64-jarige leeftijd overleden. Ze stierf door een beroerte. De actrice werd op vijfjarige leeftijd bekend bij het grote publiek door haar vertolking van de jongste dochter van "The Addams family". Dat deed ze in een tv-adaptatie van de bekende cartoons.  

Op zaterdagavond overleed de Amerikaanse actrice Lisa Loring in het bijzijn van haar familie. Ze lag al drie dagen aan de beademing in het ziekenhuis nadat ze een beroerte had gekregen. Haar familie besloot haar van de beademing te halen. 

Lisa Loring werd geboren als Lisa Ann DeCinces. Toen ze amper drie jaar was, begon ze al met haar leven in de schijnwerpers. Toen ze vijf jaar was, brak ze door als actrice met haar rol als Wednesday Addams in "The Addams Family". Van 1964 tot 1966 vertolkte ze deze rol. Als jong meisje was ze model. Daarna kreeg ze nog enkele rollen te pakken in films als "Blood Frenzy", "Iced" en "Savage Harbor". Intussen was ze werkzaam als make-upartieste. 

Het verhaal van de cartoons blijft razend populair. Vorig jaar maakte de streamingdienst Netflix de serie "Wednesday", gebaseerd op de familie Addams. Het werd een kaskraker. 

Meest gelezen