radio 2

Politie valt binnen op twee plekken in Maasmechelen

De politie is vanochtend binnengevallen op twee plaatsen in Maasmechelen, in de Steenkuilstraat en in de Merelstraat. Het gaat om een dossier van de politie van Maastricht en heeft niets te maken met de vuurwerkbommen die de voorbije weken in Maasmechelen werden gegooid. 

De politie viel vanochtend binnen in een appartement in de Steenkuilstraat en in een woning in de Merelstraat. Dat meldt TV Limburg en is bevestigd aan onze redactie. 

De Nederlandse politie riep de hulp in van de politie van Lanaken-Maasmechelen (LaMa). "Dat is de normale gang van zaken als een dossier over de grens gaat", is te horen bij de Nederlandse politie. "Maar over de inhoud van dit lopende dossier kunnen we nu nog niets meedelen. Dat zal pas morgen duidelijk worden."

Wat wel al duidelijk is, is dat de invallen niets te maken hebben met de vuurwerkbommen die de afgelopen weken in Maasmechelen werden gegooid. 

Meest gelezen