Google Streetview

Politie houdt opnieuw grote zoekactie in gebouw in Deurne waar romp van vermoorde vrouw werd gevonden 

De politie houdt opnieuw een grote zoekactie in het flatgebouw op de Bisschoppenhoflaan in Deurne waar vorige week menselijke resten zijn teruggevonden. In de parkeergarage onder het gebouw lag een romp van een vrouw opgeborgen in een koffer.

Volgens Gazet Van Antwerpen zijn speurders en mensen van het labo alweer op zoek naar sporen die kunnen leiden tot de identiteit van het slachtoffer en naar de plaats waar ze is vermoord. Het gebouw is eerder al doorzocht zonder resultaat.

In de kelder zouden volgens buurtbewoners wel vaker ongewenste gasten komen, zoals daklozen en druggebruikers. De kelder is zowat honderd meter lang, onderverdeeld in kleine, afgesloten ruimtes.

Later meer.

Meest gelezen