Zangeres Natalia over het moederschap: "Nee, er komt zeker geen derde kindje, het is nu al soms overleven"

Na zes jaar radiostilte is Natalia terug met een nieuw album "Hallelujah to the beat". Sinds haar vorige plaat ziet haar leven er een stuk anders uit met twee kinderen erbij. "Het is best pittig, de ene dag is het doodgaan, en de andere dag... niet. Een derde kindje komt er zeker niet meer", vertelde ze eerlijk aan Peter Van de Veire en Kim Van Oncen in "Goeiemorgen Morgen!".

In maart 2020 werd Natalia voor het eerst mama van dochtertje Bobbi-Loua, in december 2021 volgde een zoon, Apollo. "Ik vind het best een pittige combinatie, het is bij momenten zelfs een beetje overleven", geeft Natalia eerlijk toe. "Mensen die zeggen 'het gaat allemaal goed', dat vind ik... (lacht). Een carrière combineren met twee kindjes, en ook een man die voltijds werkt, dat is best veel."

"Naar het schijnt gaat deze fase wel voorbij en ben je er wel na enkele jaren door. Maar misschien zeggen ze dat ook maar om ons allemaal valse hoop te geven", vertelt ze lachend.

We willen ook nog tijd voor onszelf, een derde kindje komt er dus niet

Natalia, zangeres

2023 wordt een druk jaar voor Natalia met een nieuw album, een theatertournee, een zomertournee en in het najaar een Lotto Arena om te vullen. En dan neemt ze ook nog de soundtrack van 'Goeiemorgen Morgen!' voor haar rekening. Wat er niet op de agenda staat, is verdere gezinsuitbreiding. "Nee, een derde kindje komt er niet. Daar heb ik het er met mijn vriend al over gehad. Anders ga ik dood. En ik wil graag nog wat blijven leven." 

"We willen graag nog wat tijd voor onszelf, dus het is plezant genoeg zo. Wat we nu hebben, is een koningsdroom. Een meisje én een jongen. Het is fantastisch."

Meest gelezen