RTV

Vermiste Walter Cambré uit Mol geeft teken van leven met brief aan familie

De familie van Walter Cambré uit Mol heeft een brief gekregen waarin de man zegt dat het goed met hem gaat. Cambré was sinds half januari vermist. Een zoekactie met speurhonden en een helikopter had niets opgeleverd. De brief is afgestempeld in Frankrijk. Over de inhoud van de brief wil de familie geen details geven.

Walter Cambré, de man van 59 uit Mol, die sinds half januari vermist was, heeft een brief gestuurd aan zijn familie. Daarin staat dat hij het goed stelt. De man verliet op 16 januari zijn woning aan de Lijsterdreef in Mol-Millegem. Even later werd hij nog opgemerkt, onder meer in Geel. Hij zou een verwarde indruk hebben gemaakt.

Sindsdien was er geen spoor meer van de man. Er werd een zoekactie gehouden met speurhonden en een helikopter. Vorig weekend zochten nog een 40-tal vrijwilligers naar hem. De familie heeft nu een brief gekregen van Walter Cambré. Daarin staat dat hij het goed stelt. De brief blijkt afkomstig uit Frankrijk. Verder wil de familie niet uitweiden over de inhoud van de brief. 

Meest gelezen