Chris Stessens

Dancefestival Tomorrowland is volledig uitverkocht

Het dancefestival Tomorrowland is volledig uitverkocht. Dat meldt de organisatie vanavond. Vorig jaar telde het festival uitzonderlijk drie weekends om te kunnen herstellen van de afgelastingen door de coronacrisis in 2020 en 2021. Dit jaar is het festival in De Schorre in Boom opnieuw gespreid over twee weekends, meer bepaald van 21 tot en met 23 juli en van 28 tot en met 30 juli.

Vorige week gingen meteen alle tickets die voor het Belgische publiek gereserveerd zijn al de deur uit. Ook een eerste deel van de internationale tickets vloog toen de deur uit. Vandaag volgde een tweede deel van de wereldwijde verkoop.

Volgens de organisatie zijn intussen alle 400.000 tickets voor de 17e editie van het festival verkocht. "Dit jaar zijn er opmerkelijk veel Amerikaanse en Australische bezoekers die via Global Journey naar ons land afzakken", klinkt het. 

Thema dit jaar is 'Adscendo'. De optredende artiesten werden vorige week na afloop van het digitale festival bekendgemaakt. Ook 'huis-dj's' Dimitri Vegas & Like Mike staan opnieuw op de affiche.

Meest gelezen