Videospeler inladen...

"Niet tegen Dries zeggen aub": in het oog springende boodschap in filmpje op YouTubekanaal Dries Van Langenhove

In de video over het einde van zijn parlementaire carrière, die Dries Van Langenhove heeft verspreid via zijn YouTubekanaal, zit een boodschap die in het oog springt. In de montage ontbreken enkele beelden en dat lijkt creatief te worden opgelost met een tekstboodschap, die -zo lijkt het toch- van de monteur lijkt te komen. "Het is niet zo dat er heel snel een filmpje in elkaar moest worden gebokst", reageert Van Langenhove.

Op het YouTubekanaal "Kies Dries" licht Dries Van Langenhove zijn beslissing om het parlement te verlaten toe in een lange video, waarin hij het ook heeft over zijn toekomstplannen. In een montage van in totaal ruim 24 minuten zijn allerlei beelden te zien van Van Langenhove die politici ontmoet, voedselpakketten maakt en speeches geeft. 

Naar het einde toe verschijnt er gedurende enkele seconden een opvallende boodschap, waaruit moet blijken dat bepaalde beelden de montage niet gehaald hebben. "Ik had echt geen tijd meer om deze beelden ook nog bij elkaar te zoeken en in de video te monteren. Niet tegen Dries zeggen aub xx", klinkt het.

BEKIJK - Gedurende enkele seconden is deze boodschap te zien in het filmpje:

Videospeler inladen...

“Dat zal grotendeels mijn schuld zijn", reageert Van Langenhove, wanneer we hem hierover bellen.

"Het is de voorbije maanden razend druk geweest en ik had nog beelden op mijn laptop staan die ik moest doorsturen. Het is alleszins niet zo dat mijn beslissing nog maar net is genomen en er heel snel een filmpje in elkaar moest worden gebokst. Mijn besluit staat al maanden vast.” 

Meest gelezen