(c) Vincent van den Hoogen / Hollandse Hoogte

Cocaïnewasserij ontdekt op zolder van huis in Mechelen, 4 twintigers aangehouden

De onderzoeksrechter in Mechelen heeft vier mannen (van 21, 25, 26 en 28 jaar) aangehouden op verdenking van drugshandel. Vorige week had de politiezone Rivierenland tijdens een huiszoeking een cocaïnewasserij ontdekt op de zolder van een huis aan de Hogeweg in Mechelen. Er werd 5 kilogram cocaïne in beslag genomen. 

Vorige week donderdag voerden agenten van de politiezone Rivierenland een huiszoeking uit in een woning aan Hogeweg in Mechelen. Op de zolder trof de politie een cocaïnewasserij aan. Dat is een plek waar cocaïne uit kleding of andere dragers wordt gewassen. Het gerechtelijk lab ging ter plaatse, er werd 5 kilogram cocaïne in beslag genomen.

Vier mannen (van 21, 25, 26 en 28 jaar) uit Antwerpen, Edegem en Mechelen werden zaterdag opgepakt. Eén van hen woont in het huis aan de Hogeweg. Intussen heeft de onderzoeksrechter beslist dat ze aangehouden worden. Ze moeten voorlopig in de cel blijven op verdenking van drugshandel. Vrijdag moeten de vier voor de raadkamer verschijnen.

Meest gelezen