Emiel Tack

Cornflakes op expressweg in Kaprijke na ongeval

Op de E34 in Kaprijke zijn twee buitenlandse vrachtwagens tegen elkaar gereden. Er vielen geen gewonden. De expresweg is afgezet in Eeklo. Er ligt een lading cornflakes op de weg. 

Er zijn vanochtend drie ongevallen gebeurd op de E34, de Expressweg tussen Antwerpen en de kust in Kaprijke. Een ongeval tussen twee vrachtwagens veroorzaakte de meeste verkeersellende volgens de brandweer van de hulpverleningszone Meetjesland. 

Een Poolse en een Duitse vrachtwagen zijn op elkaar gebotst in de buurt van de fietsersbrug in Kaprijke. De zijkant van een van de vrachtwagens is daarbij opengescheurd, waardoor de lading op de weg terecht kwam. Het gaat om voedingsproducten, onder andere een hele hoop dozen cornflakes. Er is veel schade aan de vrachtwagens, maar niemand raakte gewond. 

De politie van de Zone Meetjesland Centrum heeft in Eeklo aan kruispunt 'Den teut' de E34 afgesloten richting Antwerpen. Dat bracht druk verkeer teweeg door het centrum van Eeklo. Rond de middag zijn de vrachtwagens getakeld.

Emiel Tack

Andere ongevallen

De twee andere ongevallen op de E34 waren kop-staartaanrijdingen. Een eerste ongeluk tussen twee auto's gebeurde rond half negen aan het kruispunt E34/N49 met de Vaartstraat. Iets later was er een derde ongeluk tussen drie auto's. Telkens was er alleen blikschade.

Emiel Tack

Meest gelezen