Drugsdealer opgepakt bij huiszoeking in Overijse

Bij een huiszoeking in Overijse heeft de politie aanzienlijke hoeveelheden cannabis en andere verdovende middelen als cocaïne en XTC aangetroffen. Er lagen ook gsm-toestellen, cash-geld en verpakkingsmateriaal. Een inwoner van Hoeilaart is opgepakt.

Op 30 januari voerde de lokale politie van de zone Druivenstreek (Overijse-Hoeilaart) een huiszoeking uit in een woning in Overijse. Daarbij troffen de speurders een aanzienlijke hoeveelheid cannabis aan, alsook andere soorten verdovende middelen waaronder cocaïne, XTC, crystal meth en amfetamines. Naast de verdovende middelen werden ook verschillende attributen, zoals verpakkingszakken, een weegschaal, werktuigen om te versnijden, gsm-toestellen en cash-geld aangetroffen. 

De huiszoeking werd uitgevoerd in samenwerking met een drugshond van de federale politie. De betrokkene is aangehouden en blijft momenteel in voorhechtenis.

Meest gelezen