Foto: PZ Rivierenland

Sluikstorters laten identiteitsgegevens achter in vuilniszakken in Puurs-Sint-Amands: riskeren opruimingskosten van 950 euro

De politie heeft twee mogelijke sluikstorters kunnen identificeren nadat er identiteitsgegevens werden gevonden in vuilniszakken in een gracht in Puurs-Sint-Amands. Het gaat om een man en een vrouw uit Willebroek. Zij riskeren nu een boete en daarbovenop ook de opruimingskosten te moeten betalen.

In de gemeente Puurs-Sint-Amands is sinds zes maanden een sluikstorter actief. De bewoners vinden regelmatig achtergelaten vuilniszakken terug in de gracht van de Kreweg. Op 2 februari werden opnieuw een twintigtal vuilniszakken gevonden in de gracht. De medewerkers van de politiezone Rivierenland doorzochten de inhoud van de vuilniszakken samen met de groendienst van de gemeente.

In één van de vuilniszakken vond de politie identiteitsgegevens waardoor de politie twee verdachten kon identificeren. De verdachten zijn een man en een vrouw uit de gemeente Willebroek. De man is al bekend bij de politie voor sluikstorten. De verdachten riskeren nu een boete en daarnaast ook de opruimingskosten van 950 euro te moeten betalen. 

Meest gelezen