Radio 2

Terreinwagen botst tegen boom en belandt op zijkant in Kasterlee, bestuurder ongedeerd

In Kasterlee is een terreinwagen op zijn zijkant beland na een botsing op een boom. Door de klap brak één van de  voorwielen af en kantelde het voertuig. De Kasterleesteenweg is door het ongeval deels versperd. De bestuurder bleef ongedeerd. 

In Lichtaart, bij Kasterlee, is deze middag een terreinwagen op zijn zijkant gekanteld. Het voertuig botste eerst tegen een boom aan de linkerkant van de weg. Door de botsing brak een voorwiel af en kwam de wagen op zijn zijkant terecht. De brandweer werd verwittigd om de bestuurder uit de wagen te halen, maar bij aankomst was de man al uit de auto. Hij bleef ongedeerd.

Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet duidelijk. De politie is ter plaatse en regelt beurtelings verkeer. Door het ongeval is de Kasterleesteenweg deels versperd.

Foto: Radio 2

Meest gelezen