Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout

Politiezone Geel-Laakdal-Meerhout zoekt eigenaars van teruggevonden gestolen fietsen

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout is op zoek naar de eigenaars van fietsen en onderdelen ervan die gestolen werden in de ruime omgeving van Geel. Ze werden teruggevonden bij een huiszoeking. Foto's ervan staan op de website van de politiezone.

De politiezone Geel-Laakdal-Meerhout heeft onlangs een huiszoeking gedaan in een onderzoek naar fietsdiefstallen. Daarbij werden verschillende fietsen en fietsonderdelen teruggevonden. Die zijn vermoedelijk gestolen in de ruime omgeving van Geel. Daarom hoopt de politie nu de rechtmatige eigenaars te vinden. 

Op deze website van de politiezone kan je foto's van de gevonden fietsen en kaders terugvinden. Als je jouw fiets herkent, dan kan je dat meteen ook online melden. "Ook onze e-mailadressen en telefoons staan op de website", zegt korpschef Dirk Van Aerschot. "Dan kan nagegaan worden, eventueel aan de hand van facturen of foto's die ze zelf van hun fiets hebben, of zij echt de eigenaar zijn. Op die manier kunnen we die terugbezorgen."

Meest gelezen