Google maps

Man die arts en vriend aanviel met mes in Sint-Jozefskliniek in Izegem aangehouden voor poging tot moord

De man die maandag in de Sint-Jozefskliniek in Izegem zijn vriend en ook een spoedarts heeft aangevallen met een mes, is aangehouden voor poging tot moord. Dat oordeelde de onderzoeksrechter. De man wordt ook nog onderzocht door een psychiater. 

De spoedarts hield lichte verwondingen over aan het steekincident en hij zou over een paar dagen opnieuw aan het werk kunnen. De arts was opgeroepen om een verwarde man te verzorgen, maar die man haalde plots een mes boven. Ook de vriend van de man, die hem nog naar de spoedafdeling had gebracht, raakte zwaargewond. Hij is ondertussen buiten levensgevaar. 

De dader probeerde eerst nog weg te lopen, maar hij kon worden opgepakt. Nu heeft de onderzoeksrechter ook beslist dat hij aangehouden wordt op verdenking van poging tot moord. Een psychiater gaat de verwarde man ook nog onderzoeken.

Meest gelezen