De skipiste in het gebied Zillertal Arena in Oostenrijk.
(C) Caplio R1V User

Man (26) uit Knokke-Heist overleden na zwaar ski-ongeluk in Oostenrijk

Een 26-jarige man uit Knokke-Heist is verongelukt op een skipiste in Tirol, in Oostenrijk. De man maakte een zware val tijdens een moeilijke afdaling en hij overleed ter plaatse. De familie van het slachtoffer is onderweg naar Oostenrijk.

De familieleden van de skiër bevestigen het tragische ongeval van de 26-jarige man uit Knokke-Heist. Hij was dinsdagmiddag een zwarte piste aan het afdalen in het skigebied Zillertal Arena, in Oostenrijk. Op de laatste helling verloor hij de controle.

De man is zwaar gevallen en hij bleef roerloos naast de piste liggen. Een reddingsactie werd nog op touw gezet, maar alle hulp kwam te laat. Hij overleed ter plaatse. De familie is ondertussen vertrokken naar de plaats van het ongeval in Oostenrijk.

Meest gelezen