Garage Michel

Garagist in Lubbeek projecteert Valentijnsboodschappen op digitaal reclamepaneel

Bij Garage Michel in Pellenberg bij Lubbeek kunnen mensen ter gelegenheid van Valentijn een boodschap voor een geliefde laten plaatsen op een lichtkrant. "Mensen kunnen gewoon een briefje in de brievenbus steken en dan zorg ik ervoor dat het op het bord verschijnt", legt medewerker Christine Cortens uit.

Mensen die al eens op de Ganzendries voorbij Garage Michel rijden, hebben het misschien al gezien: voor de garage staat een digitaal reclamepaneel waar amoureuze boodschappen op verschijnen. Een initiatief van medewerker Christine Cortens. "Ik ben vorig jaar begonnen met het plaatsen van complimentjes op het bord. Met Kerstmis en Nieuwjaar waren het winterboodschappen en nu voor Valentijn zijn het liefdesboodschappen."

Mensen die een boodschap voor een geliefde op het bord willen laten plaatsen, kunnen dat doen op meerdere manieren doen, vertelt Christine. "Dat kan via telefoon, mail of door gewoon de garage binnen te wandelen. En soms vind ik ook een briefje in de brievenbus."

Voorlopig heb ik nog niets moeten censureren

Christine Cortens

"Op dit moment zijn er nog niet zoveel Valentijnsboodschappen ingestuurd, maar dat is geen probleem, want dan bedenk ik er zelf. Dingen zoals 'Liefde is een kriebel waar je niet bij kunt om te krabben' of 'Liefde is niet te koop, maar het kostbaarste dat er is'."

Alle soorten liefdesboodschappen zijn welkom bij de garagist, ook eentje met een knipoog. "Voorlopig heb ik nog niets moeten censureren. De enige voorwaarde is dat het korte boodschappen zijn, want de plaats op het bord is beperkt", vervolgt Christine. "Maar het zou tof zijn, moest er een link zijn met auto's, omdat we per slot van rekening een autogarage zijn. Ik heb er zelf al eentje bedacht: 'Liefde is ... hem (de wagen) alle onderhoud geven'."

Meest gelezen