Foto: provincie Antwerpen

500 lopers nemen deel aan kleurrijke Valentijnrun in Rivierenhof

Bijna 500 mensen hebben deelgenomen aan de elfde editie van de Valentijnrun in het Provinciaal Groendomein Rivierenhof in Deurne. Uitgedost in hun Valentijnsoutfit konden ze al joggend de mooiste plekjes van het park verkennen. 

De verklede deelnemers konden kiezen uit een parcours van 5 of 10 kilometer, langs het kasteel, de Spiegelvijver en het Paviljoen. Ook de 10-jarige Finne liep mee. “Ik vond het heel leuk. Ik heb gevraagd aan mijn ouders of we samen konden meedoen, en ik ben blij dat ik heb meegelopen”, vertelt ze. 

Bij aankomst kregen de lopers chocolade hartjes, noten, fruit en een drankje. De Valentijnrun werd afgesloten met de verkiezing van de best verklede lopers.

Foto: provincie Antwerpen
Foto: provincie Antwerpen
Foto: provincie Antwerpen
Foto: provincie Antwerpen

Meest gelezen