IN KAART - Van kappersbeurten in Koksijde tot benefiet in Beringen: dit zijn de hulpacties voor Turkije en Syrië in jouw gemeente

In Vlaanderen en Brussel zijn heel wat mensen en verenigingen in actie geschoten om slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië te helpen. VRT verzamelt de initiatieven op een interactieve kaart die dagelijks aangroeit. Als je wil helpen, kan je meteen zien waar ze in jouw buurt mee bezig zijn. Je kan ook een gift doneren via het consortium 1212.be.

Je kan ons je hulpactie melden via de knop "Laat van je horen" bovenaan deze website, waarna je kan doorklikken op "Deel je (nieuws)verhaal". Of je klikt simpelweg op onderstaande banner. Geef een woordje uitleg over jouw actie en vergeet niet om te vermelden hoe/waar/wanneer mensen hulp kunnen bieden. 

Meest gelezen