Een van de ingangen van het stadspark.
AFP or licensors

Nog meer menselijke resten gevonden in populair stadspark in Parijs, identificatie nog aan de gang

In het stadspark Buttes-Chaumont in de Franse hoofdstad Parijs zijn nog meer lichaamsdelen van een vrouw aangetroffen, waaronder een hoofd. Gisteren waren al een bekken en bovenbenen teruggevonden. De politie is een moordonderzoek gestart. Wie de vrouw is en wanneer ze is overleden, is nog niet bekend.

Gemeenteambtenaren van de groendienst troffen gisteren in de namiddag in een zak in een bosje enkele menselijke lichaamsdelen aan. Het zou gaan om het bekken en de dijen van een vrouw, met kleding.

Na de lugubere vondst werd het park ontruimd en volledig afgesloten voor het publiek. Vanmorgen werd een deel van het park grondig doorzocht door de politie en werden in verschillende zakken nog meer menselijke resten gevonden, waaronder een hoofd. Het hele park wordt vandaag verder uitgekamd.

De gerechtelijke politie van Parijs is gisteren met een moordonderzoek gestart. Wie de vrouw is en wanneer ze is overleden, konden de speurders nog niet achterhalen. De identificatie is nog aan de gang. Intussen worden ook de beelden van bewakingscamera's in de straten rond het park geanalyseerd.

Ook vandaag blijft het stadspark afgesloten voor het publiek. Het stadspark Buttes-Chaumont ligt in het 19e arrondissement van Parijs, in het noordoosten van de stad. Het is 25 hectare groot, aangelegd op oude gipsgroeven en erg populair bij wandelaars en joggers.

Het stadspark Buttes-Chaumont is erg populair bij wandelaars en joggers.
AFP or licensors

Meest gelezen