radio 2

Voetganger sterft nadat hij aangereden wordt op zebrapad in Sint-Martens-Latem

In Sint-Martens-Latem is een 67-jarige voetganger om het leven gekomen toen hij op het zebrapad aangereden werd door een auto. Het rijbewijs van de 23-jarige autobestuurder werd onmiddellijk ingetrokken. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet duidelijk. 

Het ongeval gebeurde vanmorgen op het kruispunt van de Kortrijksesteenweg en de Brandstraat in Sint-Martens-Latem. Een man van 67 stak op het zebrapad de straat over. Daarbij werd hij aangereden door een wagen. De voetganger overleed ter plaatse. 

Het rijbewijs van de bestuurder van de wagen, een 23-jarige man, werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Hij legde een negatieve alcohol- en drugtest af. Het parket onderzoekt nu verder hoe het ongeval is kunnen gebeuren. 

Meest gelezen