Fransman (31) aangehouden na achtervolging op E19 richting Antwerpen: man gooit tijdens vlucht 5 kilo cocaïne weg

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft een 31-jarige Fransman aangehouden nadat hij op de E19 richting Antwerpen wegvluchtte van de politie. Tijdens zijn vlucht gooide de man vijf kilogram cocaïne en twee kilogram heroïne weg. De man had ook 10.000 euro cash geld op zak.

De Fransman trok de aandacht van de Federale Wegpolitie door zijn gevaarlijke rijstijl op de E19 richting Antwerpen. "De politie beval de man om zich aan de kant te zetten, maar hij negeerde de politie", klinkt het bij het parket.

Er volgde een achtervolging met zeer gevaarlijke manoeuvres. "Dankzij de samenwerking met lokale politiezones konden we de auto voor de Kennedytunnel stoppen. De Fransman had tijdens zijn vlucht wel pakjes van vijf kilogram cocaïne en twee kilogram heroïne weggegooid, maar die zijn teruggevonden." De man had ook nog 10.000 euro cash op zak.

De onderzoeksrechter heeft de man gisteren aangehouden voor de invoer van verdovende middelen en gewapende weerspannigheid.

Meest gelezen