PhotoNews

Twee inbrekers opgepakt uit rondtrekkende dievenbende in Lier

De politie in Lier heeft afgelopen week twee inbrekers opgepakt die deel uitmaken van een rondtrekkende dievenbende. De bende zou verantwoordelijk zijn voor meerdere inbraken in onder andere Limburg. De inbrekers werden later ook aangehouden door de onderzoeksrechter. 

De lokale politie in Lier heeft de afgelopen week twee inbrekers kunnen oppakken die hadden ingebroken op Den oever. Ze vluchtten weg, maar de politie kon hen opsporen en oppakken met nog een deel van de buit.

Na het onderzoek ontdekte de politie dat de inbrekers deel uitmaakten van een rondtrekkende dievenbende die ook in Limburg inbraken hadden gepleegd.  De twee werden later aangehouden door de onderzoeksrechter.

Behalve de inbrekers heeft de politie de afgelopen week nog negen mensen die geseind stonden, opgepakt. Vier van hen stonden geseind omdat ze naar de gevangenis moesten en de vijf anderen werden opgepakt voor verhoor. 

Verder stelde de politie afgelopen week vier keer een proces-verbaal op: twee voor het gebruik van gsm achter het stuur en twee voor foutparkeren. De politie heeft ook nog vier vuurwapens bij een persoon in beslag genomen.

Meest gelezen