Man van 79 in levensgevaar na straatroof in Antwerpen

In Borgerhout verkeert een 79-jarige man in levensgevaar nadat hij zondagavond het slachtoffer werd van een straatroof. De man kwam daarbij ten val. Een buurtonderzoek leverde tot nu toe nog niets op. 

Een 79-jarig slachtoffer van een straatroof in Borgerhout verkeert in levensgevaar. De man werd zondagavond langs achter aangevallen in de Huybrechtsstraat. De dader rukte een tas uit de armen van het slachtoffer en zette het op een lopen. De 79-jarige man kwam daarbij ten val en raakte gewond aan z'n hoofd en aangezicht. 

Toen de hulpdiensten de man naar het ziekenhuis brachten, bleek dat hij in levensgevaar verkeerde door de ernst van zijn verwondingen. Een buurtonderzoek leverde tot nu toe niets op. De lokale recherche is een onderzoek gestart naar de dader.

Meest gelezen