Zetel op bushokje in Nieuwerkerken wacht niet langer op de bus

De zetel die 2 weken lang op het dak van een bushokje in de Rozenbosstraat in Nieuwerkerken stond, is verdwenen. Enkele medewerkers van de gemeente zijn hem deze ochtend komen oppikken.

De zetel die 2 weken lang op het dak van een bushokje in de Rozenbosstraat in Nieuwerkerken stond, wacht niet langer op een bus. Enkele medewerkers van de gemeente hebben hem deze ochtend van het bushokje gehaald. 

Toeristische attractie

Jammer, vinden enkele buurtbewoners. "Het had echt dé toeristische attractie van Nieuwerkerken kunnen worden", zegt buurtbewoonster Elisabeth. "Nadat ik gisteren samen met mijn vriend Willem zag dat de zetel het nieuws had gehaald, twijfelden we niet om nog een eens een kijkje te gaan nemen. Nu de zetel weg is, gaan we deze foto zeker koesteren."

Willem wou de zetel op het bushokje toch even uitproberen.

Meest gelezen