Radio 2

Zware hinder op Antwerpse ring na kettingbotsing met vijf auto's: een zwaargewonde in levensgevaar 

Een kop-staartbotsing met vijf voertuigen heeft vanmorgen voor zware hinder gezorgd op de Antwerpse ring ter hoogte van Berchem. Een zwaargewonde bestuurder moest bevrijd worden uit zijn voertuig en is in levensgevaar naar het ziekenhuis overgebracht. Zowel op de E19 als de E313 moest het verkeer meer dan een uur aanschuiven. 

Een kettingbotsing met vijf voertuigen heeft vanochtend voor verkeerschaos gezorgd op de Antwerpse Ring in de richting van Gent. Vijf voertuigen, waaronder een bestelwagen, botsten vanmorgen rond 06.40 uur op elkaar. Door het ongeval waren een tijdlang drie rijstroken versperd. Een slachtoffer moest bevrijd worden uit de wagen, raakte zwaargewond en werd in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. 

Door het ongeval stonden er lange files op toegangswegen naar Antwerpen. Zowel op de E19 als de E313 moesten bestuurders langer dan een uur aanschuiven. Omdat de camera's van het verkeerscentrum duidelijke beelden hadden, was het niet nodig om een verkeersdeskundige te laten komen. De rijstroken zijn ondertussen opnieuw vrijgemaakt. In de staart van het ongeval vonden nog twee andere lichte ongevallen plaats ter hoogte van Borgerhout en Kleine Bareel.

Meest gelezen