Rock Herk lanceert "Rock Herk Street Show" in het centrum van de stad

Het festival in Herk-de-Stad breekt buiten het festivalterrein en lanceert op 22 april de eerste editie van de "Rock Herk Street Show" in het centrum van de stad. Daar spelen de bands niet op een podium, maar tussen het publiek, op straat. De vaste festivalganger kent dit concept al van de Street stage op het festival. 

In Herk-de-Stad lanceren de organisatoren van het festival Rock Herk dit jaar een nieuwigheid. De Rock Herk Street Show zal enkele maanden voor het festival plaatsvinden in het centrum van de stad en wil een bijzondere sfeer creëren tussen het publiek en de artiest. Daarom is er geen podium en spelen de artiesten tussen de mensen. Dit om het publiek volledig te integreren in het optreden en om hen de artiesten te laten horen, voelen en ruiken. 

De eerste editie van het festival start op 22 april en het Limburgse rocktrio Peuk zal de show openen. Ze stellen daar hun nieuwste album 'Escape Somehowe' voor. Ook Frankie Traandruppel en Desmond Dandies zijn aanwezig op het festival. 

Rock Herk zelf vindt dit jaar plaats op 14 en 15 juli.

Meest gelezen