Alken-Maes

Brouwerij Cristal Alken organiseert jobdag: "Op zoek naar 20 extra mensen voor de flessenlijn"

Brouwerij Cristal in Alken is op zoek naar 20 extra arbeiders om de flessenlijn te bedienen. Op zaterdag 11 maart wordt daarvoor een jobdag georganiseerd in de brouwerij. 

Er is meer vraag naar de bieren die bij Cristal in Alken gebrouwen worden, en daarom is er extra volk nodig. "De volumes nemen toen, niet alleen op de Belgische markt, maar ook in het buitenland", legt Sebastiaan De Meester van Alken-Maes uit. "Affligem bijvoorbeeld brouwen we ook voor Nederland en ook Birra Moretti brouwen we in Alken, en die volumes doen het goed."

Alken-Maes is nu op zoek naar extra operatoren, voor de verschillende werkploegen tijdens de week en in het weekend. "Dat zijn mensen die toch wat techniek in de vingers hebben en ook mechanisch onderlegd zijn, zodat ze de machines kunnen bedienen en onderhouden." 

De jobdag is op zaterdag 11 maart, geïnteresseerden moeten zich op voorhand inschrijven via de jobsite van Alken-Maes

Meest gelezen