Archieffoto ter illustratie
C. Barton van Flymen

Oplichter gaat van deur tot deur in Mortsel om zogezegd geld te vragen voor slotenmaker

De politie in Mortsel krijgt de laatste dagen verschillende meldingen over een oplichter die van deur tot deur gaat om geld te vragen, om zogezegd een slotenmaker mee te betalen. Het gaat over een man van boven de 50 jaar. 

In Mortsel krijgt de politie al een paar dagen verschillende meldingen over een oplichter. De man zou ouder zijn dan 50 jaar. Hij gaat van deur tot deur om geld te vragen. Hij vertelt dan dat hij zijn huis niet meer in kan en dat de slotenmaker alleen wil komen als hij cash betaalt. Hij vraagt tussen de 10 en 50 euro en belooft om dat geld later terug te betalen. Maar uiteindelijk zien de slachtoffers hun geld nooit terug.

De man gebruikt deze methode steeds opnieuw. De politie houdt een extra oogje in het zeil. Ze roept ook op om alle verdachte gedragingen te melden via het nummer 101. 

Meest gelezen