Rotselaar lanceert cadeaubon om lokale handel te steunen

De gemeente Rotselaar lanceert een cadeaubon. Dat is een waardebon die je via de website van de gemeente kan aankopen, en die je dan cadeau kan doen aan iemand. De bons zijn alleen geldig in de lokale winkels en horecazaken. Zo wil de gemeente de lokale handel steunen. 

"Mensen zoeken altijd wel een cadeautje voor iemand en dan kan je een waardebon schenken die in Rotselaar kan gebruikt worden", legt schepen Bart De Vos uit. "Je bepaalt zelf het bedrag van de bon. Je kan die zowel bij de fotograaf als de chocolatier gebruiken, maar je kan er ook vlees mee halen bij de slager  of je kan er mee op café gaan."

"We vinden het als gemeente belangrijk om op die manier de lokale handelaars te steunen. Lokaal kopen heeft alleen maar voordelen, zowel voor consument als handelaar. Het is bovendien ook fijn als je je handelaar persoonlijk kent", besluit De Vos. 

Meest gelezen