MARNIK AERTS

Frontale botsing in Wortel: 1 bestuurder week van de rijbaan af om onbekende reden

 

In Wortel zijn rond 6 uur vanmorgen twee auto's frontaal op elkaar gebotst op Langenberg. Om een onbekende reden,week één auto af van zijn rijbaan, en botsten de beide voertuigen frontaal op elkaar. Eén bestuurder moest bevrijd worden door de brandweer en werd naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder bleef ongedeerd. 

Het ongeval gebeurde op Langenberg (N124) in Wortel, bij Hoogstraten. De twee auto's botsten frontaal op elkaar, nadat een bestuurder van zijn rijbaan afgeweken was. Eén bestuurder zat niet gekneld, maar raakte niet meer uit het voertuig. De brandweer kwam ter plaatse om de deur te openen en de bestuurder te bevrijden. Het slachtoffer werd onder begeleiding van een MUG-arts naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder bleef ongedeerd. 

Door het ongeval is de straat tussen Merksplas en Hoogstraten in beide richtingen versperd. Het verkeer moet omrijden via Rijkevorsel. Nadat beide voertuigen zijn getakeld, moet de brandweer er nog de rijbaan reinigen.

 

Meest gelezen