(c) Radio 2

Fietser van 13 in levensgevaar na ongeval met vrachtwagen aan kruispunt in Gent

Een jongen van 13 is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij door een vrachtwagen was aangereden. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Brusselsesteenweg en de kleine ring. 

De jongen van 13 reed vanmorgen rond 8 uur op de Brusselsesteenweg (N9) richting centrum Gent, toen hij aangereden werd op het kruispunt met de kleine ring aan de Keizerpoort. De vrachtwagen reed in dezelfde richting, maar sloeg af naar rechts om de ring op te rijden. 

De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk. De dienst maatschappelijke zorg van politie werd opgeroepen om de familieleden van de jongen op te vangen. Het kruispunt werd een tijdje afgesloten.

BEKIJK - "Geen plaats om aparte lichten te plaatsen", zegt Wegen en Verkeer:

Videospeler inladen...
Radio2

Meest gelezen