Politie pakt 4 minderjarigen op die andere minderjarige dwongen geld af te geven aan station in Mol

De politie van de zone Balen-Dessel-Mol heeft 4 minderjarigen opgepakt die een andere minderjarige dwongen zijn gsm of geld af te geven. 2 van hen moesten voor de jeugdrechter verschijnen die maatregelen nam. De 2 anderen mochten na het verhoor door de politie beschikken.

Op 19 februari werd een minderjarige jongen het slachtoffer van steaming aan het station van Mol, toen hij op zijn trein stond te wachten. 4 andere jongeren belaagden hem en dwongen hem zijn gsm of geld af te geven. Het slachtoffer heeft zijn belagers daarop geld gegeven. Daarna kon hij ontsnappen.

Aan de hand van onder meer camerabeelden van het station kon de politie van de zone Balen-Dessel-Mol 4 verdachten identificeren en oppakken, allemaal minderjarig. De politie verhoorde hen en 2 mochten daarna beschikken. 2 anderen werden voor de jeugdrechter geleid. Die legde jeugdbeschermingsmaatregelen op. 

Meest gelezen