Videospeler inladen...

Meerdere auto's uitgebrand op bedrijfsparking in Anderlecht

Op een parking van een bedrijf in de Industrielaan in Anderlecht zijn een aantal auto's uitgebrand. De oorzaak van de brand is accidenteel. 

Rond kwart voor twee werd de brandweer van Brussel opgeroepen voor een brand in de Industrielaan in Anderlecht. Op een bedrijventerrein stonden verschillende wagens in brand. De brandweer rukte uit met twee autopompen, twee ladderwagens en een tankwagen. 

Hoe de brand is ontstaan, is niet duidelijk, maar kwaad opzet is uitgesloten volgens de brandweer. "De brand is accidenteel", vertelt Walter Derieuw van de Brusselse brandweer. "Er was heel wat rookontwikkeling, maar gelukkig woont er niemand in de buurt. Ook een deel van de beplanting van aanpalend bedrijf Infrabel moesten we blussen." 

Brandweer Brussel

Meest gelezen