Thijs Pattyn

Cath Luyten wordt gezicht van "rustgevende vakanties" in Westhoek

Televisiepresenator Cath Luyten wordt het gezicht van "Westhoek unPlugged". Dat zijn korte vakanties die toeristen de kans geven om tot rust te komen in de Westhoek. Twaalf logies bieden een verblijf van enkele dagen aan om te vertragen en te verstillen in de rust van de Westhoek.

Het toerismebedrijf Westtoer heeft een aanbod van korte vakanties uitgewerkt dat toeristen de kans geeft om tot rust te komen in de Westhoek. Het nieuwe logeerconcept heet "Westhoek unPlugged". Twaalf logies bieden een verblijf van enkele dagen aan om te vertragen en te verstillen in de rust van de Westhoek.

Valérie Heyman van Westtoer: "Je kan hier sowieso, zoals in vele regio's in Vlaanderen veel beleven, lekker eten, drinken, actieve dingen doen. Maar we mogen dat "tot rust komen" in de hedendaagse wereld zeker niet vergeten. Voor "Westhoek unPlugged" werken we samen met logiesaanbieders die stilte en groen hoog inschatten. Ze bieden activiteiten aan die het onthaasten bevorderen: mindfull wandelen, yoga, pottenbakken, fluistervaren, stiltepaden, enzovoort."

Ambassadeur

Voor het nieuwe logiesconcept "Westhoek Unplugged" is Cath Luyten de ambassadrice. De bekende televisiefiguur is ook het gezicht van een nieuwe televisiespot. 

Meest gelezen