Archiefbeeld ter illustratie.
Zlaťáky.cz via Unsplash

Verdachte aangehouden voor overval op goudkoerier langs E34 in Lille

Er is een verdachte aangehouden voor de overval op een goudkoerier op de snelwegparking langs de E34 in Lille. De overvallers gingen in november aan de haal met zilveren en gouden munten die in zijn auto lagen. Een man van 31 uit Eindhoven is aangehouden. Een tweede verdachte wordt nog opgespoord.

Na een overval op een geldkoerier, eind november in Lille, is een verdachte aangehouden. De overval gebeurde op de snelwegparking langs de E34. Het slachtoffer was er in de shop een broodje gaan halen toen verdachten de achterruit van zijn auto insloegen. Ze gingen aan de haal met zilveren en gouden munten. 

Er konden na een onderzoek van de Federale Gerechterlijke Politie Antwerpen twee mannen worden geïdentificeerd. Een 31-jarige man uit Eindhoven werd intussen in het Spaanse Torremolinos gearresteerd en uitgeleverd aan ons land. Hij is aangehouden. Een tweede verdachte, ook een man uit Eindhoven, wordt nog opgespoord.

Meest gelezen