Caroline Van der Perre (links op foto)
Womed Award

Caroline Van der Perre uit Houthulst wint "Womed Award 2023"

Caroline Van der Perre heeft de "Womed Award 2023" gewonnen. Dat is de prijs van ondernemersorganisatie Unizo en onderneemstersnetwerk Markant uitreiken aan de vrouwelijke ondernemer van het jaar. Caroline is de zaakvoerster van recyclagebedrijf RAFF Plastics in Houthulst en Londerzeel.

Caroline (44) mocht gisteren de "Womed Award 2023" in ontvangst nemen. Ze staat aan het hoofd van recyclagebedrijf RAFF Plastics dat ze tien jaar geleden overnam van haar vader. Het bedrijf verwerkt afval uit pmd-zakken en het containerpark, en maakt er grondstoffen van voor bijvoorbeeld bloempotten en emmers.

"Ik ben nog altijd enorm onder de indruk, het is een fantastische ervaring", zegt Caroline. "De prijs gaat naar een vrouwelijke ondernemer die al meer dan vijf jaar bezig is. Ik heb me kandidaat gesteld, maar had nooit verwacht dat ik zou winnen. Dit is een bekroning van 20 jaar hard werken en geeft een boost om er de komende 20 jaar tegenaan te gaan."

Meest gelezen