James Arthur Photography

17-jarig meisje op step dat werd aangereden in Kruisem ligt in kunstmatige coma

Het meisje van 17 jaar dat werd aangereden op de N60 in Ouwegem, deelgemeente van Kruisem, dicht bij de grens met Gavere, leeft nog. Artsen houden haar momenteel in een kunstmatige coma in het UZ Gent.

Het ongeval gebeurde zaterdag kort voor de middag op de N60. De tiener reed tegen de richting van het verkeer in en wou de rijweg, die bestaat uit een dubbele rijstrook, oversteken. Ze deed dat op het ogenblik dat twee naderende voertuigen een afslag zouden nemen. Maar een derde voertuig, dat op de tweede rijstrook naderde, kon haar niet zien en heeft haar gegrepen. 

De tiener raakte bij het ongeval levensgevaarlijk gewond en werd overgebracht naar het UZ in Gent. Artsen houden haar nu in een kunstmatige coma. 

Meest gelezen