Archieffoto ter illustratie

Tram ontspoord in Hoboken door kapotte bovenleiding

In Hoboken ter hoogte van De Zwaantjes is een tram ontspoord, dat schrijft Gazet van Antwerpen. Er waren geen gewonden. Het tramverkeer was verstoord, maar reed na een paar uur opnieuw normaal.

In Hoboken is gisterenavond rond kwart voor tien een tram ontspoord ter hoogte van De Zwaantjes, dat schrijft Gazet van Antwerpen. Niemand raakte gewond. Het tramverkeer ondervond wat hinder, maar die was na een paar uur opgelost. Het tramverkeer rijdt ondertussen opnieuw normaal.

Het ongeluk ontstond door een technisch probleem. "De ontsporing is veroorzaakt door het loskomen van een deel van de bovenleiding", vertelt Frederic Wittouck van De Lijn. "Door de ontsporing ondervonden de lijnen 2, 4 en 10 wat hinder. Onze technische medewerkers hebben de problemen opgelost en na een tweetal uur was alles terug normaal."

Meest gelezen