Jonas Roosens

2 nieuwe verdachten opgepakt voor gijzeling en foltering binnen drugsmilieu in Ravels

Het Antwerpse parket heeft 2 nieuwe verdachten opgepakt in het onderzoek naar de gijzeling en foltering van een Nederlander (37) in Ravels. De man werd eind februari zwaar toegetakeld gevonden op straat. Het parket linkt het onderzoek aan het drugsmilieu en kon eerder al een eerste verdachte oppakken.

Er zijn 2 nieuwe verdachten opgepakt in het onderzoek naar gijzeling en foltering in Ravels. Op donderdag 23 februari vonden arbeiders van de gemeente Ravels de zwaar toegetakelde man. De Nederlander had verschillende ernstige snij- en steekwonden en miste zelfs een vinger. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Het Antwerpse parket startte onmiddellijk een onderzoek naar gijzeling en foltering binnen het drugsmilieu en kon al snel een eerste verdachte oppakken. Een Nederlandse man (23) uit Lommel werd aangehouden op verdenking van gijzeling, foltering, drugsbezit- en handel.

Deze week kon het parket nog 2 verdachten oppakken. Maandag pakte het parket een Nederlandse man (20) uit Mol op en donderdag een Surinaamse man (23) uit Hasselt. Beide mannen zijn intussen aangehouden. De Nederlander uit Mol verscheen ook al voor de raadkamer van Turnhout en blijft voorlopig in de cel.

Meest gelezen