Verdachte (19) van zware vechtpartij aan dancing Carré in Willebroek blijft in de cel

De raadkamer in Mechelen heeft de aanhouding van een 19-jarige man uit Antwerpen met een maand verlengd. Hij zou vorig weekend een klant aan dancing Carré in Willebroek in elkaar hebben geslagen. Het slachtoffer verkeerde lange tijd in levensgevaar.

De 19-jarige jongeman die vorig weekend een man van 23 jaar in elkaar heeft geslagen aan dancing Carré in Willebroek, moet in de cel blijven. Het slachtoffer kreeg om een nog onbekende reden klappen op de parking van de discotheek. Hij moest met zware verwondingen overgebracht worden naar het ziekenhuis en was in levensgevaar.

De politie pakte een man van 19 jaar op als verdachte. Na verhoor werd hij bij de onderzoeksrechter voorgeleid en aangehouden. De raadkamer van Mechelen heeft zijn aanhouding nu met een maand verlengd.

Meest gelezen