archieffoto

Klopjacht met helikopter op inbrekers in Piringen

In Piringen, bij Tongeren, heeft de politie een klopjacht gehouden op twee mannen die hadden ingebroken in een huis in de Piringenstraat. Daarbij werd een helikopter van de federale politie ingezet. De daders konden ontkomen.

Gisterenavond kreeg de politie van de zone Tongeren-Herstappe een melding binnen over een inbraak in een woning in de Piringenstraat in Piringen, bij Tongeren. De inwoners waren op dat moment niet thuis.

Omdat er op dat moment een provinciale politieactie aan de gang was tegen woninginbraken, was een helikopter van de federale politie in de buurt.

"Die werd dan ook meteen ingezet", zegt commissaris Jef Byloos van de lokale politie. Ondanks de inzet van de helikopter konden de daders niet gevat worden. Het zou gaan om twee mannen. Wat ze buit hebben gemaakt, is ook nog niet bekend."

Meest gelezen