Actrice Ruth Beeckmans liet moedervlek op voorhoofd verwijderen: "Werd wat te grillig"

Actrice en presentatrice Ruth Beeckmans heeft de opvallende moedervlek op haar voorhoofd laten verwijderen. Dat meldt Het Laatste Nieuws en bevestigt Beeckmans zelf op een erg relativerende toon met een post op haar Instagramaccount. 

Beeckmans heeft zelf nooit een probleem gemaakt van de moedervlek op haar voorhoofd, vlak boven haar neus. Ze benadrukte ook dat ze er geen last van had en zei: "Die boebel, die hoort zo hard bij mij." Toch gaf ze wel aan dat de vlek de jongste jaren alleen maar groter werd.

Toen ze maandagavond op de rode loper verscheen voor de première van haar nieuwe film "Aller/retour" werd duidelijk dat de moedervlek intussen wel verdwenen is. 

Beeckmans bevestigt het nieuws vandaag zelf op een erg relativerende toon in een post op haar Instagramaccount: "Voor wie zich zorgen zou maken: ik heb hem nog", schrijft ze. Met daarbij enkele hashtags zoals: "byebyeboebel", "yououtgrewmyface", "jewerdwattegrillig", "zaljealtijdookweleenbeetjemissen" en "myboebelmydecision". 

Met die laatste hashtag benadrukt de actrice dat het haar eigen beslissing was en dat ze het niet onder druk van iemand anders gedaan heeft. In het verleden kreeg ze via sociale media al haatopmerkingen over de moedervlek. 

Ruth Beeckmans in 2015 op de set van "Safety first".
Jonas Roosens

Het lijkt er dus op dat Beeckmans nu zelf vond dat de vlek te groot geworden was. Het is niet duidelijk of er ook een medische reden geweest is. Moedervlekken zijn meestal goedaardig, maar kunnen soms wel kwaadaardig worden en dan kan een arts beslissen om ze weg te nemen. 

Meest gelezen